Barion Pixel

Ez a weboldal a használhatóságának érdekében sütiket (cookie-kat) használ, amelyek leírását az adatkezelési nyilatkozatban találja.

Rendben
ÚJDONSÁGOK
Dance
1990
Love Commando [Proton Classics]


3 490 .-


2 490 .-
Griff
2021
Feltámadás


Hamarosan


Hamarosan
Sing Sing
1991
Törvények Nélkül


Hamarosan


Hamarosan
Sing Sing
1990
Életfogytig Rock N' Roll


Hamarosan


Hamarosan
SZOLGÁLTATÁSOK

Stúdió-bérlés, Hangfelvétel-készítés

125 m²-en, igényes, barátságos és szakmai környezetben bérelheted ki az ország egyik legjobban felszerelt és legnagyobb hangműhelyét, ha: • Éneket vennél fel már meglévő alapra • Hangszeres sávokat rögzítenél • Zenei alapot vagy teljes produkciókat szeretnél készíteni • Rap felvételt, narrációt vagy egyéb szöveges felvételt szeretnél • Teljes hangmérnöki segítségre vágysz • Vagy akármilyen hangfelvétellel kapcsolatos ötleted/inspirációd van.

Stúdió-bérlés, Hangfelvétel-készítés
Bérmunka

Bérmunka

Van egy jó ötleted, de nem találod meg hozzá a kellő társakat, vagy csak nem játszol az adott hangszeren? Stúdiónkban bérzenészeket is tudunk biztosítani számodra, széles repertoárban.

Rendezés/Zenei Marketing/Informatikai szolgáltatások

Tehetséges vagy, de nincs ötleted hogyan kéne elindulni? Ha még új vagy a zene világában, felállítjuk a zenei portfóliódat, megálmodjuk, hogy mi az ami Hozzád illik, és elindítunk a zenei pályán, teljes design és arculattervezéssel. Felépítjük a saját weblapodat és social mediás felületeidet, amit a későbbiekben közösen, az együtt kiválaszott irányvonal mentén managelünk. Emellett tervezünk lemezborítókat, és egyéb grafikai anyagokat is.

Rendezés/Zenei Marketing/Informatikai szolgáltatások
KAPCSOLAT

Írj nekünk üzenetet