Barion Pixel

Ez a weboldal a használhatóságának érdekében sütiket (cookie-kat) használ, amelyek leírását az adatkezelési nyilatkozatban találja.

Rendben
qvuiYJlkwC.jpg
SZOLGÁLTATÁSOK

Stúdió-bérlés, Hangfelvétel-készítés

125 m²-en, igényes, barátságos és szakmai környezetben bérelheted ki az ország egyik legjobban felszerelt és legnagyobb hangműhelyét, ha: • Éneket vennél fel már meglévő alapra • Hangszeres sávokat rögzítenél • Zenei alapot vagy teljes produkciókat szeretnél készíteni • Rap felvételt, narrációt vagy egyéb szöveges felvételt szeretnél • Teljes hangmérnöki segítségre vágysz • Vagy akármilyen hangfelvétellel kapcsolatos ötleted/inspirációd van.

Stúdió-bérlés, Hangfelvétel-készítés
Stúdió Utómunkák, Mixing, Mastering

Stúdió Utómunkák, Mixing, Mastering

Hozz saját dalt, vagy készítsük el közösen a Te ízlésvilágod szerint. Igény esetén akár online is elküldheted az anyagot, így néhány napon belül profin megkeverve/masterelve vissza is kapod. Hangszerelés és mixing szolgáltatások 25,000 HUF/dal, Mastering 30,000 HUF/dal. Több dal esetén kedvezményekkel várunk.

Bérmunka

Van egy jó ötleted, de nem találod meg hozzá a kellő társakat, vagy csak nem játszol az adott hangszeren? Stúdiónkban bérzenészeket is tudunk biztosítani számodra, széles repertoárban.

Bérmunka
Rendezés/Zenei Marketing/Informatikai szolgáltatások

Rendezés/Zenei Marketing/Informatikai szolgáltatások

Tehetséges vagy, de nincs ötleted hogyan kéne elindulni? Ha még új vagy a zene világában, felállítjuk a zenei portfóliódat, megálmodjuk, hogy mi az ami Hozzád illik, és elindítunk a zenei pályán, teljes design és arculattervezéssel. Felépítjük a saját weblapodat és social mediás felületeidet, amit a későbbiekben közösen, az együtt kiválaszott irányvonal mentén managelünk. Emellett tervezünk lemezborítókat, és egyéb grafikai anyagokat is.

Csomagok

Hozott alapra, teljes éneksáv, 2 óra felvétellel, keveréssel és masterrel: 35.000 HUF Bármilyen egyéb hangszeres sáv, 4 óra felvétellel, keveréssel és masterrel: 45.000 HUF Ének, hangszeres sáv, szignál, podcast, rap-felvétel 6 óra felett: 6000 HUF+ÁFA/Óra Zenei rendezés és marketing esetén, az első konzultáció ingyenes.

Csomagok
IDŐPONTFOGLALÁS
STÚDIÓ BÉRLÉS
10 000 HUF / óra
2022.01.01-től kezdődően a minimum foglalható óraszám, 3 óra!
loading
loading
loading
A feltüntetett ár nettó ár, az ÁFÁ-t nem tartalmazza! Az időpontfoglalás leadásához be kell jelentkezned!
FOGLALÁS ÖSSZEGZÉSE
A feltüntetett ár nettó ár, az ÁFÁ-t nem tartalmazza!
Fizetési mód
RÓLUNK
1987
E-Stúdió

Megépül az ország legmodernebb stúdiója, ahol az évek alatt sokszáz felvétel készül. A magyar könnyűzene nagyhatású alakjai közül, sokan megfordulnak itt.

1990
Aranykor

Az akkori cégcsoport legsikeresebb éve, melyben 42 lemez - köztük több arany és platina - kerül kiadásra. A stúdió egészen 2006-ig üzemel ebben a formában.

2006
Szünet

A zenei piac szerkezete az évek folyamán lassan átalakul, aminek köszönhetően a stúdió vezetése új kereskedelmi irányzatok felé fordul. A stúdió szünetre vonul.

2021
E-Music Stúdió

Új néven, új csapattal, de a régi helyen, megalakul az E-music, a cégcsoport jogutódja, melynek profilja a stúdiós szolgáltatások és a lemezkiadás.

A 80-as évek végétől, az egykori E-Stúdió berkein belül olyan előadók művei és lemezei kerültek felvételre, mint: Demjén Ferenc, Balázs Fecó, Vikidál Gyula, Varga Miklós, Homonyik Sándor, Csuka Mónika, az Edda és sokan mások. Az újonnan létrejött E-music Hangstúdió és Hangfelvétel-Kiadó zenei filozófiája nagyban támaszkodik ezen előadók értékeire. Ugyanakkor stúdiónk ajtaja mindazok előtt nyitva áll, akik szeretnék kipróbálni magukat a zenében, stílustól függetlenül.
-Midas Verona keverőpult -Neumann KH102 stúdió monitor -Neumann SubBass -Sennheiser E602 mikrofon -Neumann U86 mikrofon -Neumann TLM103 mikrofon -ST 101 mikrofon -Shure SM57/SM58 mikrofon -Motif 8 billentyű -Roland Fantom X8 billentyű -Natal Dobszett -Marshall JCM 900
KIADVÁNYOK
Győzni Fogunk
Edda
1990
Győzni Fogunk
Szélvihar
Edda
1991
Szélvihar
Love Commando
Dance
1990
Love Commando
Feltámadás
Griff Együttes
2021
Feltámadás
Ugass kutya!
Moby Dick
1990
Ugass kutya!
Ne Hátra Nézz
Komáromi Pisti
2022
Ne Hátra Nézz
Egy Álom Elég
2022
Egy Álom Elég
Eposz
SenoR
2022
Eposz
Krishna Prema Mayi
2022
Krishna Prema Mayi
Elveszett felvételek
2023
Elveszett felvételek
Felnőni Tilos
2023
Felnőni Tilos
KAPCSOLAT

Írj nekünk üzenetet