Barion Pixel

Ez a weboldal a használhatóságának érdekében sütiket (cookie-kat) használ, amelyek leírását az adatkezelési nyilatkozatban találja.

Rendben
qvuiYJlkwC.jpg
SZOLGÁLTATÁSOK

Stúdió-bérlés, Hangfelvétel-készítés

125 m²-en, igényes, barátságos és szakmai környezetben bérelheted ki az ország egyik legjobban felszerelt és legnagyobb hangműhelyét, ha: • Éneket vennél fel már meglévő alapra • Hangszeres sávokat rögzítenél • Zenei alapot vagy teljes produkciókat szeretnél készíteni • Rap felvételt, narrációt vagy egyéb szöveges felvételt szeretnél • Teljes hangmérnöki segítségre vágysz • Vagy akármilyen hangfelvétellel kapcsolatos ötleted/inspirációd van.

Stúdió-bérlés, Hangfelvétel-készítés
Stúdió Utómunkák, Mixing, Mastering

Stúdió Utómunkák, Mixing, Mastering

Hozz saját dalt, vagy készítsük el közösen a Te ízlésvilágod szerint. Igény esetén akár online is elküldheted az anyagot, így néhány napon belül profin megkeverve/masterelve vissza is kapod. Hangszerelés és mixing szolgáltatások 20,000 HUF/dal, Mastering 22,000 HUF/dal. Több dal esetén kedvezményekkel várunk.

Bérmunka

Van egy jó ötleted, de nem találod meg hozzá a kellő társakat, vagy csak nem játszol az adott hangszeren? Stúdiónkban bérzenészeket is tudunk biztosítani számodra, széles repertoárban.

Bérmunka
Rendezés/Zenei Marketing/Informatikai szolgáltatások

Rendezés/Zenei Marketing/Informatikai szolgáltatások

Tehetséges vagy, de nincs ötleted hogyan kéne elindulni? Ha még új vagy a zene világában, felállítjuk a zenei portfóliódat, megálmodjuk, hogy mi az ami Hozzád illik, és elindítunk a zenei pályán, teljes design és arculattervezéssel. Felépítjük a saját weblapodat és social mediás felületeidet, amit a későbbiekben közösen, az együtt kiválaszott irányvonal mentén managelünk. Emellett tervezünk lemezborítókat, és egyéb grafikai anyagokat is.

Csomagok

Hozott alapra, teljes éneksáv, 2 óra felvétellel, keveréssel és masterrel: 35.000 HUF Bármilyen egyéb hangszeres sáv, 4 óra felvétellel, keveréssel és masterrel: 45.000 HUF Ének, hangszeres sáv, szignál, podcast, rap-felvétel 6 óra felett: 6000 HUF+ÁFA/Óra Zenei rendezés és marketing esetén, az első konzultáció ingyenes.

Csomagok
IDŐPONTFOGLALÁS
STÚDIÓ BÉRLÉS
8 500 HUF / óra
loading
loading
loading
A feltüntetett ár nettó ár, az ÁFÁ-t nem tartalmazza! Az időpontfoglalás leadásához be kell jelentkeznie!
FOGLALÁS ÖSSZEGZÉSE
A feltüntetett ár nettó ár, az ÁFÁ-t nem tartalmazza!
Fizetési mód
RÓLUNK
1987
E-Stúdió

Megépül az ország legmodernebb stúdiója, ahol az évek alatt sokszáz felvétel készül. A magyar könnyűzene nagyhatású alakjai közül, sokan megfordulnak itt.

1990
Aranykor

Az akkori cégcsoport legsikeresebb éve, melyben 42 lemez - köztük több arany és platina - kerül kiadásra. A stúdió egészen 2006-ig üzemel ebben a formában.

2006
Szünet

A zenei piac szerkezete az évek folyamán lassan átalakul, aminek köszönhetően a stúdió vezetése új kereskedelmi irányzatok felé fordul. A stúdió szünetre vonul.

2021
E-Music Stúdió

Új néven, új csapattal, de a régi helyen, megalakul az E-music, a cégcsoport jogutódja, melynek profilja a stúdiós szolgáltatások és a lemezkiadás.

A 80-as évek végétől, az egykori E-Stúdió berkein belül olyan előadók művei és lemezei kerültek felvételre, mint: Demjén Ferenc, Balázs Fecó, Vikidál Gyula, Varga Miklós, Homonyik Sándor, Csuka Mónika, az Edda és sokan mások. Az újonnan létrejött E-music Hangstúdió és Hangfelvétel-Kiadó zenei filozófiája nagyban támaszkodik ezen előadók értékeire. Ugyanakkor stúdiónk ajtaja mindazok előtt nyitva áll, akik szeretnék kipróbálni magukat a zenében, stílustól függetlenül.
-Midas Verona keverőpult -Neumann KH102 stúdió monitor -Neumann SubBass -Sennheiser E602 mikrofon -Neumann U86 mikrofon -Neumann TLM103 mikrofon -ST 101 mikrofon -Shure SM57/SM58 mikrofon -Motif 8 billentyű -Roland Fantom X8 billentyű -Natal Dobszett -Marshall JCM 900
KIADVÁNYOK
Love Commando [Proton Classics]
Dance
1990
Love Commando [Proton Classics]
Feltámadás
Griff
2021
Feltámadás
Életfogytig Rock N' Roll
Sing Sing
1990
Életfogytig Rock N' Roll
Törvények Nélkül
Sing Sing
1991
Törvények Nélkül
KAPCSOLAT

Írj nekünk üzenetet